Kamis, 03 Desember 2015

Khasiat dan Manfaat Jelly Gamat Gold G

Keistimewaan gamat dalam bungkusan Gold-G Gamat daripada gamat spesies gamat secara umum dipilih daripada 1000 spesis timun laut di dunia. Jenis spesies terpilih seperti ini mempunyai warna emas (emas) dan sejarah sejak beratus-ratus tahun yang lalu telah membuktikan manfaat dan keberkesanan gamat ini untuk pelbagai kesihatan dan kecantikan masalah.

Khasiat Jelly Gamat Gold G | Sebelum mengetahui lebih akan mendapat manfaat daripada ubat gamat emas jeli-g, adalah baik kita tahu kandungan yang terdapat dalam timun laut (utama bahan jeli gamat gold-g) yang dibungkus dalam ubat-g gamat emas jeli. Kandungan emas timun laut, menurut kajian oleh pakar-pakar: Protein 86.8%, 80.0% Kolagen, Omega-3, 6, dan 9, Mineral, Mucopolysaccharide, Glucasaminoglycans (GAGs), antiseptik semula jadi, Glucosamine dan Chondroitin, saponin, Asid Amino , Lectin, Vitamin A, B1 (Thiamine), B2 (riboflavin) dan B3 (Niacin).

Selain mempunyai beberapa kandungan Manfaat Jelly Gamat Gold G di atas, gamat juga mempunyai bahan-bahan anti-kanser semula jadi dan kandungan [Faktor Pertumbuhan sel] CGF adalah sangat tinggi. Oleh kerana kandungan kolagen dan "Faktor Pertumbuhan sel" (sel faktor pertumbuhan semula) untuk merangsang pertumbuhan semula / pemulihan sel-sel dan tisu badan yang telah rosak / sakit walaupun reput, jadi sihat / pulih. Contoh yang mudah adalah kes kencing manis. Selain minum, gamat juga digunakan untuk luka-luka yang telah reput, walaupun hampir dipotong. Rupa-rupanya, "Faktor Pertumbuhan sel" dapat bekerja dengan baik supaya luka sembuh dengan cepat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar